Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Βελτίωση για τον καιρό την Πέμπτη 13 Ιαν.

Λίγες νεφώσεις στη Δυτική Ελλάδα και βροχές στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με τοπικές καταιγίδες στα...



νησιά του Αιγαίου περιμένουμε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011. Ο καιρός στις ηπειρωτικές περιοχές σταδιακά θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 8 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 17 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί 4-6 μπ. με σταδιακή εξασθένηση και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ανατολικοί – βορειοανατολικοί 4-6 μπ. Στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανή βροχή περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

(meteo)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.