Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Μπάσκετ: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 61-65

Παίζοντας πιο... στρωτό μπάσκετ από τον «αιώνιό» τους αντίπαλο και με ξεσπάσματα στο φινάλε κάθε περιόδου, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κλέψουν τη νίκη...



από τους "πράσινους".

Το «τριφύλλι» είχε σε πολύ άσχημη βραδιά τον αρχηγό του, Δημήτρη Διαμαντίδη, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει σε κανένα σημείο να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα.
Μοναδική όαση, ο Ντρου Νίκολας ξεχώρισε, από τους γηπεδούχους, όμως και αυτός υπέπεσε σε σοβαρό λάθος, πατώντας στην γραμμή του γηπέδου, περίπου 1 λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης, σβήνωντας ουσιαστικά κάθε ελπίδα ανατροπής του σκορ.

Οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι το 4ο λεπτό πριν το τέλος, όταν το παιχνίδι διεκόπη λόγω μιας φωτοβολίδας που πέταξε ανεγκέφαλος και πέτυχε στον αγκώνα τον Θοδωρή Παπαλουκά. Οι διαιτητές πήραν τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια για να επιστρέψουν λίγο αργότερα, με την προειδοποίηση όμως ότι αν αυτό επαναλαμβανόταν, θα έδιναν οριστικό τέλος.

Η διακοπή αυτή, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ζημίωσε τον Παναθηναϊκό, αφού στο 3' και 24'' ο Παναθηναϊκός με καλάθι του Αντώνη Φώτση πήρε κεφάλι τριών πόντων (58-55), όμως στη συνέχεια ένα σερί 10-0 των παικτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς έφερε τούμπα το σκορ και επέτρεψε στον Ολυμπιακό να πανηγυρίσει τη νίκη.

Τα τρίποντα, κατά ριπάς, με την μηδενική ευτστοχία, πλην αυτού στην εκπνοή του αγώνα, κλείδωσαν τελικά το σκορ υπέρ των "ερυθρολεύκων".

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 34-36, 49-51, 61-65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.