Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

"Ερωτοχτυπημένος" 20χρονος αναστατώνει τα Χανιά

Απήγαγε για δεύτερη φορά τα τελευταία 2 χρόνια, 17χρονη κοπέλα, με την οποία θέλει να παντρευτεί! Δε δίστασε ακόμη και να εμβολίσει με το τζιπ που οδηγούσε, την μηχανή στην οποία αναβάτες ήταν...



η κοπέλα του με τον αδελφό της! Το μηχανάκι κατέληξε κάτω απο ένα σταθμευμένο αγροτικό όχημα ενώ η 17χρονη με τον αδελφό της βρέθηκαν στο οδόστρωμα ελαφρά τραυματισμένοι.

Ακολούθως ο 20χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο, άρπαξε την κοπέλα, την έβαλε στο όχημα του και τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.
Αργότερα συγγενής του νεαρού ειδοποίησε την αστυνομία ότι η κοπέλα βρίσκεται στο σπίτι του
προκειμένου να έρθουν οι γονείς της να την παραλάβουν ενώ ο 20χρονος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται.

Ο νεαρός είχε ξανα απαγάγει το 2009 την 17χρονη προκειμένου να την παντρευτεί. Τότε είχε σχηματιστεί και δικογραφία σε βάρος του.
Οι νέοι τελικά αποφάσισαν να συζήσουν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο, τσακώθηκαν πριν απο μερικές ημέρες και η 17χρονη έφυγε απο το σπίτι όπου διέμεναν και έτσι ο 20χρονος αποφάσισε να την απαγάγει για 2η φορά μέσα σε τρια χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.