Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Κλείνουν τα σύνορα της Ελλάδας οι βενζινοπώλες

Αντί να κοιτάξουν να μαζέψουν τους συναδέλφους τους που πωλούν νοθευμένα καύσιμα ή κλέβουν με "πειραγμένες" αντλίες, τώρα απειλούν να κλείσουν και τα σύνορα διαμαρτυρόμενοι για την αφορολόγητη βενζίνη που...




θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Το κλείσιμο των συνόρων της Ελλάδας με Τουρκία, ΠΓΔΜ και Αλβανία πρόκειται να, όπως λένε, το δρομολογήσουν από τη Δευτέρα, οι βενζινοπώλες, εάν μέχρι την Κυριακή η κυβέρνηση δεν πάρει πίσω την απόφασή της για επαναλειτουργία των πρατηρίων διάθεσης αφορολόγητων πετρελαιοειδών προϊόντων στους Μεθοριακούς Σταθμούς Κήπων, Ευζώνων και Κακαβιάς.

Αντί να μαζέψουν τους αχαρακτήριστους συναδέλφους τους που πωλούν την απλή αμόλυβδη ακόμη και 1,70 ευρώ το λίτρο, έχουν τα μούτρα και βγάζουν και ανακοινώσεις, εκσφενδονίζοντας και απειλές για διεθνή αποκλεισμό της χώρας. Ας τους πάρει τις άδειες η κυβέρνηση και να τις δώσει σε ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να δουλέψουν, χωρίς να κλέβουν, να ησυχάσουμε από αυτή τη φάρα...


Διαβάστε επίσης: 

Χρυσοπληρώνουμε νερό για... βενζίνη!


Επαναλειτουργούν πρατήρια αφορολόγητων υγρών καυσίμων

 

Φλερτάρει με την "πρωτιά" στην ακριβότερη τιμή της βενζίνης η Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.