Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Επαναλειτουργούν πρατήρια αφορολόγητων υγρών καυσίμων

Τα συγκεκριμένα βενζινάδικα θα μπορούν να πωλούν αφορολόγητη βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης! Η τιμή της βενζίνης θα είναι μόλις στα 0,78 ευρώ το λίτρο! Τα βενζινάδικα, που είχαν κλείσει το 2006 θα ανοίξουν στις εξής περιοχές...



στην παραμεθόριο στους Κήπους Έβρου, την Κακαβιά και τους Ευζώνους.

Σε ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων εκφράζει προβληματισμό και απορία για την αδικαιολόγητη, όπως αναφέρει, απόφαση του υπουργείου και επισημαίνει ότι τα πρατήρια έκλεισαν το 2006 μετά τη διαπίστωση των αρμοδίων αρχών ότι δια μέσου αυτών υπήρχε ευρεία διάθεση, διαρκώς αυξανόμενη, στο εσωτερικό της Ελλάδας ποσοτήτων αφορολόγητων καυσίμων.

«Η παράνομη διακίνηση και διάθεση αφορολόγητων καυσίμων στο εσωτερικό της Ελλάδας είχε ως αποτέλεσμα την σημαντική απώλεια δημοσίων εσόδων από την δασμοφοροδιαφυγή, και την αλλοίωση των συνθηκών ανταγωνισμού της λιανικής πώλησης καυσίμων στον ευρύτερο χώρο της Βόρειας Ελλάδας», τονίζει η ΠΟΠΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.