Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Βενζινάς - κλέφτης, φούλαρε τη μηχανή πελάτη με... 25 λίτρα!

Πήγε με τη μηχανή του σε κεντρικό βενζινάδικο. Είχε περίπου 3 λίτρα βενζίνης στο ντεπόζιτο κι όμως ο βενζινάς του χώρεσε άλλα 25 λίτρα σε ρεζερβουάρ που ο κατασκευαστής έλεγε ότι χωρούν... 24! Η καταγγελία έγινε...



προ ολίγων ημερών και απασχολεί το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και αφορά οδηγό μηχανής από την Αθήνα, ο οποίος σταμάτησε σε βενζινάδικο της Αχαΐας, όπου είχε πάει για ταξίδι. Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου, προφανώς, ήταν άλλος ένας από τα δεκάδες πρατήρια όλης της χώρας, που οι ιδιοκτήτες τους έχουν τοποθετήσει τη... μαγική πλακέτα, όπου άλλα δείχνει ο μετρητής και άλλα βάζει η αντλία.

Σύμφωνα, όμως, με το νέο σχέδιο νόμου που προωθεί το υπουργείο, στο εξής, όποιος πρατηριούχος συλλαμβάνεται με πειραγμένη αντλία θα φυλακίζεται ενώ στο πρατήριο θα μπαίνει λουκέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.