Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα γίνονται "αποθήκες" λαθρομεταναστών

Με τροπολογία που κατέθεσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, στο σχέδιο νόμου για τους λαθρομετανάστες...


και συνυπογράφουν οι συναρμόδιοι υπουργοί Εθνικής Άμυνας, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Τίνα Μπιρμπίλη και Οικονομικών, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, προβλέπονται τα εξής:

1. Παραχωρείται η χρήση στρατοπέδων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, τα οποία δεν χρησιμοποιούνται πλέον από τις στρατιωτικές υπηρεσίες, για τις ανάγκες εγκατάστασης των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής των παρανόμως εισερχομένων μεταναστών.

2. Δίδεται η δυνατότητα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κατά παρέκκλιση των υφιστάμενων πολεοδομικών διατάξεων για επισκευές, βελτιώσεις και αναγκαίες πρόσθετες εγκαταστάσεις σε αυτά ώστε να καθίστανται κατάλληλα για τη φιλοξενία των υπηκόων τρίτων χωρών που υπόκεινται στη διαδικασία επιστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.