Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ετοιμάζουν πορεία οι αναρχικοί το απόγευμα

Ετοιμάζονται πυρετωδώς, έχοντας απευθύνει από κοινού κάλεσμα προς όλους να κατέβουν σήμερα στις 5.00 το απόγευμα...



στην κεντρική πλατεία του Μενιδίου, οι αναρχικοί ετοιμάζονται για δυναμική πορεία, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο της 7χρονης από την υπηρεσιακή μοτοσικλέτα αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ., την Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου.

Στο κάλεσμά τους, οι αναρχικοί ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του αστυνομικού (ο οποίος σημειωτέων αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας) αλλά και τη διάλυση του Σώματος της ΔΙΑΣ!

Διαβάστε επίσης: Άγρια επεισόδια στο Μενίδι - νεκρό ένα 7χρονο κορίτσι 



2 σχόλια:

  1. Από που ενημερώνεσται ρε παιδιά; Το σημερινό κάλεσμα γίνεται από κόμματα της αριστεράς και τοπικές κινήσεις της δυτικής Αθήνας. Συμμετέχει και η Ανεξουσιαστική Κίνηση. Η πηγή σας είναι πολύ μα πάρα πολύ λάθος!
    Καλούν: Αλληλεγγύη Αγίων Αναργύρων, Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας, ΑΡΑΝ, ΔΕΑ, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, ΚΚΕ (μ-λ), ΚΟΕ, Κόκκινο, Κόντρα, ΝΑΡ/Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Νεολαία ΣΥΝ, ΟΚΔΕ, ΟΚΔΕ/Σπάρτακος, Παναττικό Δίκτυο, Πρωτοβουλία Αγ. Αναργύρων-Καματερού Ενάντια στα Μέτρα, ΣΕΚ, Συνασπισμός (Νομ. Ανατ. Αττικής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πληροφορίες μας ήταν συγκεκριμένες και χωρίς φόβο τις αναρτήσαμε, ακριβώς όπως τις λάβαμε. Το mail του Blog μας βρίσκεται στη διάθεσή σας να μας ενημερώνετε για τις κινήσεις σας και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνετε κι ευχαρίστως εμείς από την πλευρά μας να τις δημοσιεύουμε χωρίς λογοκρισία. Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

    Η Ομάδα Διαχείρισης του Planet-Greece

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.