Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Νέα... γερμανικά καρφιά κατά της Ελλάδας


Νέα... καρφιά κατά της Ελλάδας πέταξε χθες ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε μέλη του κόμματος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών.




 «Μπορείτε να περιμένετε από εμάς να δείξουμε αλληλεγγύη στα πιο αδύναμα μέλη της Ευρωζώνης, όμως δεν θα πληρώσουμε τους Eλληνες για να συνταξιοδοτούνται στα 59 τους χρόνια, την ώρα όπου οι Γερμανοί εργαζόμενοι πρέπει να δουλεύουν μέχρι τα 67 τους» τόνισε χαρακτηριστικά.
Επεσήμανε ακόμη ότι η Γερμανία είναι προσηλωμένη στην επιβίωση του ευρώ ως κοινού νομίσματος και πως είναι έτοιμη να επιδείξει αλληλεγγύη στα πιο αδύναμα μέλη της Ευρωζώνης, λέγοντας: «Η Ευρώπη είναι η μοίρα μας και το μέλλον μας».
Κατά τον κ. Βεστερβέλε τα μέλη της Ευρωζώνης θα πρέπει να μειώσουν τα ελλείμματα των προϋπολογισμών τους και να προχωρήσουν περαιτέρω με τα «δημοσιονομικά τους μαθήματα», εάν θέλουν να λάβουν βοήθεια από τη Γερμανία.


(ΕΘΝΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.