Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στο Κοινοβούλιο της Αιγύπτου

Ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε χθες, μπροστά από την...
Λαϊκή Εθνοσυνέλευση στο Κάιρο, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων κοινοβουλευτική πηγή, μία πράξη που θυμίζει την ενέργεια του νεαρού Τυνήσιου που πυροδότησε την εξέγερση στην Τυνησία.
Ο άνδρας αυτοπυρπολήθηκε, διαμαρτυρόμενος για την κατάσταση του βιοτικού επιπέδου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν και από επίσημες πηγές.
Ένας εργαζόμενος στο Κοινοβούλιο είπε ότι ο άνδρας περιλούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε, όταν περαστικοί έτρεξαν προς το μέρος του. Οι φλόγες σβήστηκαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

  Το θύμα  είναι ιδιοκτήτης ενός μικρού εστιατορίου ,ενώ από τις υπηρεσίες ασφαλείας διέρρευσε η πληροφορία ότι τα τραύματά του εντοπίζονται κυρίως στα χέρια και το πρόσωπό του, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.