Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Αναζητούν λύσεις για τους συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων

Σε κλοιό συμβασιούχων αλλά και μελών της "Χρυσής Αυγής", όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει... βρέθηκε το απόγευμα το δημαρχείο της Αθήνας, με την ατμόσφαιρα να είναι ηλεκτρισμένη, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα της λήξης των συμβάσεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχαν συμβασιούχοι οι οποίοι εργάζονταν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου επί 8 έτη.
Κατά τη συνεδρίαση σκληρή επίθεση εναντίον του υπουργού Εσωτερικών Γ.Ραγκούση εξαπέλυσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, αναφέρονταςε ότι αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός αυτής της κατάστασης τον κάλεσε  σε δημόσια τηλεοπτική αντιπαράθεση, ενώ τόσο ο πρώην δήμαρχος , όσοι και οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης ζήτησαν να ανανεωθούν οι συμβάσεις
Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Γ.Καμίνης, ξεκαθάρισε ότι ο «Καλλικράτης» απαγορεύει την ανανέωση συμβάσεων ορισμένου χρόνου που έληξαν και παρέπεμψε στις δικαστικές αποφάσεις, καθώς εκκρεμούν έξι δίκες συμβασιούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.