Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Άγρια καταδίωξη και συλλήψεις για ηρωίνη στα Γιάννενα

Ακόμη και ναρκωτικές ουσίες, φαρμακευτικής χρήσης, τις οποίες είχε αφαιρέσει μέσα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, χωρίς κανένας να το έχει εντοπίσει, βρέθηκαν στα χέρια του ενός από τους δύο δράστες που συνέλαβαν...


οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Οι άνδρες της Δίωξης, οδηγήθηκαν στην σύλληψη των δύο, ύστερα από αξιολόγηση πληροφοριών για διακίνηση ηρωίνης που έκαναν στα Γιάννινα.

Η επιχείρηση οργανώθηκε με αριστοτεχνικό τρόπο. Από την στιγμή που έφτασε η πληροφορία ότι τα δύο άτομα μετέβησαν στην Αθήνα, τα σπίτια τους τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση.
Χθες εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, στο σπίτι του ενός, στην περιοχή της Πεδινής. Οι δύο δράστες, μετά από κάποια ώρα επιβιβάστηκαν στο όχημα και κινήθηκαν προς την πόλη των Ιωαννίνων.
Στα Καρδαμίτσια το αυτοκίνητο σταμάτησε και εκεί έγινε η πρώτη επιχείρηση για την σύλληψή τους. 

Το ένα άτομο, που είχε κατέβει από το όχημα συνελήφθη. Ο δεύτερος όμως, χτυπώντας με την πόρτα έναν από τους αστυνομικούς, κατάφερε να διαφύγει.
Ακολούθησε καταδίωξη και μετά από μισή ώρα περίπου το όχημα ακινητοποιήθηκε κοντά στην οδό Βηλαρά.

Στην κατοχή του ενός βρέθηκαν είκοσι πέντε γραμμάρια ηρωίνης και από την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι εντοπίστηκαν άλλα πενήντα γραμμάρια.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στο σπίτι βρέθηκαν εννέα αμπούλες και δύο έμπλαστρα μορφίνης, τα οποία χορηγούνται σε καρκινοπαθείς τελευταίου σταδίου. Όπως ομολόγησε ο ίδιος ο δράστης, τις φαρμακευτικές ουσίες τις είχε κλέψει από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με την διαφορά ότι από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα δεν είχε δηλωθεί ποτέ η κλοπή των υλικών αυτών. Το γεγονός αυτό προκαλεί πολλά και εύλογα ερωτήματα σχετικά με την ευκολία πρόσβασης, σε τέτοιου είδους φάρμακα αλλά και την αδυναμία εντοπισμού της κλοπής.

(epiruspost)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.