Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έβγαλαν τον Λιαρέλη... νεκρό!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση ότι ο Στρατής Λιαρέλης είναι... νεκρός! Τη στιγμή που διαδόθηκε η "είδηση"...




συνεδρίαζε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, το οποίο διέκοψε τις εργασίες του προκειμένου να τηλεφωνήσουν στον ΑΝΤ1 για να πληροφορηθούν τι έγινε!

Κάποιοι έπαιρναν τηλέφωνο τον Δ/ντη ειδήσεων του ΑΝΤ1, Α. Παναγόπουλο, για να ρωτήσουν τι είχε συμβεί και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν απαντούσε στο τηλέφωνο - λόγω συνάντησης στην οποία βρισκόταν - ενέτεινε ακόμη περισσότερο την αγωνία.

Όμως, στο τηλέφωνο δεν απαντούσε ούτε και ο ίδιος ο Γενικός Δ/ντης Ειδήσεων του σταθμού, κάτι που πολλοί θεώρησαν ως... δεδομένο ότι το κακό είχε συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece.blogspot.com , το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΝΤ1 αλλά και της γραμματέας του κ. Λιαρέλη, έσπασε από τα τηλεφωνήματα. Μάταια η γραμματέας προσπαθούσε να καθησυχάσει όσους τηλεφωνούσαν ότι ο άνθρωπος είναι μια χαρά, απλά δεν μπορούσε να μιλήσει επειδή βρισκόταν σε πολύ σημαντική συνάντηση.

Ακόμη και την παρουσιάστρια των ειδήσεων, Μαρία Χούκλη... ξεσήκωσαν με τα τηλεφωνήματά τους δημοσιογράφοι, που προσπαθούσαν να μάθουν τι είχε συμβεί, με αποτέλεσμα, νωρίς το πρωί, η ίδια η Χούκλη να αφήσει στη μέση προσωπικές της υποχρεώσεις και άρον άρον να σπεύσει στο κανάλι για να διαπιστώσει του λόγου το... αναληθές!

Κανείς δεν ξέρει από πού προήλθε αυτή η "βρώμα", όμως δόξα τω Θεό, ο άνθρωπος είναι μια χαρά στην υγεία του και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπισε, μάλλον χιουμοριστικά, την πρωινή του περιπέτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.