Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Αστυνομικοί πυροβόλησαν ληστή

Συνελήφθη , από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ , στη Θήβα, 34χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας αστυνομικών, αντίσταση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και σωματικές βλάβες...



Ο 34 χρονος  εντοπίσθηκε στη Θήβα  να οδηγεί ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν, ο δράστης εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή, κατευθυνόμενος σε παρακείμενο καταυλισμό ΡΟΜΑ.

Καταδιώχθηκε από δύο αστυνομικούς και όταν ο ένας τον πλησίασε και τον κάλεσε να παραδοθεί, ο δράστης αντιστάθηκε και τον τραυμάτισε με πέτρα στο χέρι, ενώ κατά τη διάρκεια της συμπλοκής κατάφερε να του αρπάξει και το υπηρεσιακό του όπλο!

Φτάνοντας, ο δεύτερος αστυνομικός, με το όπλο στα χέρια κάλεσε το δράστη να αφήσει το όπλο. Εκείνος αρνήθηκε και το έστρεψε προς το μέρος του αστυνομικού στοχεύοντάς τον. Τότε, ο αστυνομικός, που του είχε αρπάξει ο δράστης το όπλο, επιχείρησε να τον αφοπλίσει και κατά τη διάρκεια της προσπάθειας να του αποσπάσει το όπλο ο δράστης πυροβόλησε μια φορά στον αέρα.

 Ο δεύτερος αστυνομικός τον ακινητοποίησε πυροβολώντας τον στο πόδι . Ο δράστης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών φέροντας διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Όπως προέκυψε, σε βάρος του, εκκρεμεί ένταλμα σύλληψής του Ανακριτή Χαλκίδας, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζεύγους,  στην περιοχή παραλία Αυλίδος. Επιπλέον, του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο Τμήμα Ασφάλειας Θηβών και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα καθώς είχε αποφυλακιστεί το καλοκαίρι του 2010 από το κατάστημα κράτησης Ναυπλίου, όπου εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης για ληστείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.