Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Άγριο ξύλο στην ΕΥΠ, αστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν τον Διοικητή!

Ο διοικητής παραρτήματος της ΕΥΠ φέρεται να χειροδίκησε σε βάρος μιας υπαλλήλου η οποία υπέβαλε μήνυση εναντίον του...


Το απίστευτο περιστατικό εκτιλύχθηκε στη Μυτιλήνη, το πρωί της Τετάρτης.Η υπάλλλος της ΕΥΠ, κατήγγειλε στο τμήμα του νησιού τον διοικητή του παραρτήματος ότι την χαστούκισε.

Η μήνυση  διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα του νησιού, ο οποίος διέταξε την άμεση σύλληψη του διοικητή στα πλαίσια του αυτοφώρου. Όταν, όμως, οι αστυνομικοί πήγαν στα γραφεία της ΕΥΠ για να τον συλλάβουν, εκείνος… κλειδαμπαρώθηκε μέσα στο γραφείο του και δεν έβγαινε! Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., που δεν έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε εγκαταστάσεις της ΕΥΠ, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν άπραγοι!
     
Σύμφωνα  με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος  διοικητής ανέλαβε τα καθήκοντά του πριν από δύο μήνες και φέρεται ότι, από την πρώτη στιγμή, είχε κακές υπηρεσιακές σχέσεις τόσο με την νεαρή υπάλληλο, όσο και με συγγενικά της πρόσωπα που επίσης εργάζονται στην ίδια υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.