Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ο Τρομπούκης κι ο... Ευαγγελάτος

Ο "γιγαντάκιας", κατά κόσμον Γιώργος Τρομπούκης αναπνέει και πάλι τον αέρα της ελευθερίας. Τι σχέση έχει όμως με τον Νίκο Ευαγγελάτο; Διαβάστε και θα καταλάβετε...




Από την περασμένη Δευτέρα ο μεγαλοεργολάβος Γιώργος Τρομπούκης βρίσκεται εκτός των φυλακών Κορυδαλλού. Ο πρώην συνέταιρος του "εθνικού εργολάβου" Χρήστου Καλογρίτσα [κουμπάρου του πρώην τηλεδημοσιογράφου Ευαγγελάτου] ακολούθησε τον δρόμο του Απόστολου Πετράκη που αποφυλακίστηκε στις 23 του περασμένου Δεκεμβρίου. Ο Γ. Τρομπούκης αποφυλακίστηκε λόγω παρέλευσης του 18μηνου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Πετράκης μετέφερε στα γραφεία της τεχνικής εταιρείας στον Ασπρόπυργο περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ για ... ξέπλυμα από τα λύτρα της απαγωγής Παναγόπουλου. Ο Γ. Τρομπούκης όμως τα επέστρεψε μπροστά στον κίνδυνο να εντοπιστεί.
Ο εργολάβος πριν μπλέξει στην υπόθεση ήταν μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, διέθετε 100 φορτηγά και είχε συμμετάσχει ενεργά στην κατασκευή της Αττικής οδού. Με τον κουμπάρο του Ευαγγελάτου, Καλογρίτσα είχε πάρει μέρος σε αρκετά έργα. Στις τηλεφωνικές υποκλοπές που κατέγραψε η ΕΥΠ ο Καλογρίτσας εξέφραζε τον θαυμασμό του μιλώντας για τον Παναγιώτη Βλαστό και σημειώνοντας πως παρακολουθεί την ... καριέρα του στις φυλακές όλα τα χρόνια. Αναρωτιόμαστε αν ο Καλογρίτσας μετέφερε άραγε με τα φορτηγά και κανένα κεραμίδι και στη βίλα Ευαγγελάτου στη Βούλα;

crimesonair.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.