Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

Σε «αναμμένα» κάρβουνα κάθεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η στρατιωτική ηγεσία των Ε.Δ. καθώς, σύμφωνα... 


με πληροφορίες του περιοδικού "Επίκαιρα", η σύγκληση του ΚΥΣΕΑ που θα πραγματοποιήσει τις έκτακτες κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών του στρατεύματος πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου.

Ως πιθανότερη ημερομηνία προσδιορίζεται η 15η Φεβρουαρίου, προκειμένου να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος, ώστε από την 1η Μαρτίου να είναι έτοιμα τα Ανώτατα Συμβούλια των Κλάδων για να πραγματοποιήσουν τις ετήσιες τακτικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ήδη, τόσο οι Αρχηγοί, ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος, ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτρης Ελευσινιώτης και ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Βασίλειος Κλόκοζας, όσο και μια σειρά άλλοι ανώτατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, έχουν αποδυθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου, αξιοποιώντας στο έπακρο τις όποιες «γνωριμίες» τους από την πολιτική και τον επιχειρηματικό κόσμο, μέχρι και την Εκκλησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.