Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Απεργίες και στάσεις εργασίας στα μέσα μεταφοράς όλη την εβδομάδα

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, εν όψει της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες την Τετάρτη στη Βουλή. Την Τρίτη - αύριο - θα κινηθεί μόνο...



ο Ηλεκτρικός, ενώ το επιβατικό κοινό θα αντιμετωπίσει προβλήματα στις μετακινήσεις όλη την εβδομάδα.

Αναλυτικά, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία επικύρωσαν την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου τους και ως εκ τούτου τραβούν χειρόφρενο την Τρίτη και την Τετάρτη. Την Παρασκευή θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3:30 το απόγευμα, ενώ και την προσεχή Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, θα κάνουν και νέα γενική συνέλευση, με αποτέλεσμα τα λεωφορεία να ακινητοποιηθούν 11 το πρωί με 4 το απόγευμα.

Τα τρόλεϊ επίσης θα ακινητοποιηθούν Τρίτη και Τετάρτη, ενώ την Παρασκευή οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάση εργασίας 11 το πρωί με 3 το μεσημέρι.

Και οι εργαζόμενοι στο μετρό προχωρούν σε 24ωρη απεργία την Τρίτη.

Οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο αποφάσισαν δύο 24ωρες απεργίες για Τετάρτη και Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι και συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Σημειώνεται πάντως πως οι διοικήσεις των επιχειρήσεων έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.