Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Νεότερα για το αεροταξί στα Γιάννενα

ΜΟΝΟ ΣΤΟ PLANET-GREECE

Οι συλληφθέντες στο αεροδρόμιο της Καβάλας, πριν από μερικές ημέρες, οι οποίοι αποτελούσαν μέλη μεγάλου κυκλώματος δουλεμπόρων, "έσπασαν" κατά τη διάρκεια της ανάκρισης...



ομολόγησαν τα πάντα γύρω από τον τρόπο με τον οποίο ήταν δομημένο το κύκλωμα που με learjet αναλάμβανε την αερομεταφορά λαθρομεταναστών από τη χώρα μας προς πόλεις της Ευρώπης.

Έδρα του κυκλώματος φαίνεται ότι ήταν συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο της Ιταλίας, αφού όπως στην περίπτωση της Καβάλας, όπου συνελήφθη μία 19χρονη μαροκινή, όπως και τώρα που συνελήφθη επίσης νεαρής ηλικίας Ιταλίδα, και οι δύο ήταν υπάλληλοι του συγκεκριμένου γραφείου.

Ομολόγησαν στους αστυνομικούς ότι το κύκλωμα ετοίμαζε άλλη μία αερομεταφορά με μισθωμένο learjet, αυτή τη φορά από τα Γιάννενα κι έτσι μπόρεσαν να συλλάβουν επ' αυτοφώρω το βράδυ, νωρίτερα, τους 2 Ιταλούς πιλότους με την Ιταλίδα συνοδό των 6 λαθρομεταναστών, με τα δανέζικα διαβατήρια.

Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, έτσι και σε αυτή, οι δουλέμποροι είχαν προμηθεύσει τα μέλη του κυκλώματος με δανέζικα διαβατήρια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δουλέμποροι έχουν σχέσεις τόσο με "σύνδεσμο" στην Δανία, όσο και με τουλάχιστον ένα άτομο στην Αγγλία, αφού την προηγούμενη φορά τα αεροταξί νοικιάστηκαν μέσω Λονδίνου, κατόπιν εντολής που έδωσαν τα μέλη του κυκλώματος στην ελληνική εταιρεία InterJet!

Πάντως, οι 6 μετανάστες είναι Ασιατικής καταγωγής (άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι είναι από τη Σομαλία), μεταξύ των οποίων βρίσκεται κι ένα ανήλικο παιδί, ενώ οι πιλότοι αλλά και η υποτιθέμενη τουριστική συνοδός είναι ιταλικής καταγωγής.

Διαβάστε επίσης: 

Συνέλαβαν λαθρομετανάστες με αεροταξί στα Γιάννενα

 

Κάτι "βρωμάει" με τους αλλοδαπούς και τα αεροταξί

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κοντομηνάς και... οι δουλέμποροι με τα αεροταξί


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δουλέμποροι με αεροταξί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.