Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα

Για ακόμη ένα βράδυ, αυτοκίνητα παραδόθηκαν στη μανία των εμπρηστών, οι οποίοι πυρπόλησαν συνολικά 5 Ι.Χ. και 1 μοτοσυκλέτα...




σε διάστημα 5 ωρών σε 3 διαφορετικές περιοχές της Αθήνας. Συγκεκριμένα:

- Στις 21.22 στην οδό Μητρώου, στον Πειραιά, άγνωστος πυρπόλησε 3 σταθμευμένα Ι.Χ. 1 μηχανή, με αποτέλεσμα να υποστούν σοβαρές υλικές ζημιές.

- Στις 23.36 στην οδό Κασσάνδρας, στα Άνω Λιόσια, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο το οποίο όπως αποδείσθηκε ήταν και επίσης έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας. Υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Η πυρκαγιά κατεσβέσθη από την πυροσβεστική ενώ έρευνες διεξάγει το Τμήμας Ασφαλείας Άνω Λιοσίων.

- Στις 02.21 στο Παλαιό Φάληρο, στη συμβολή των οδών Νηρηίδων και Μουσών, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε σταθμευμένο Ι.Χ. με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς η καμπίνα του οχήματος, εντός της οποίας βρέθηκε 1 καμένο μπουκάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.