Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Στα λούσα πρώτη, αλλά τον καφέ της τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι

Ξέρει να κυκλοφορεί με γόβες Christian Louboutin αξίας 2.000 ευρώ, οι οποίες θεωρούνται οι «Φεράρι» των γυναικείων παπουτσιών και φορέματα J. Mendel αξίας 10.000 ευρώ, αλλά τον καφέ της, η "τσίπισσα" τον χρεώνει στο ελληνικό δημόσιο!
Χρειάστηκε 18 διατάξεις και προεδρικά διατάγματα για να χρεώσει τον καφέ που ήπιε στα VIP του...



"Ελ. Βενιζέλος" στο τμήμα προμηθειών του υπουργείου!
Όπως αναφέρει το "Έθνος της Κυριακής", η υφυπουργός Εσωτερικών χρησιμοποίησε το τμήμα VIP του αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος”, ενώ χρέωσε το τμήμα προμηθειών, με το ποσό των 29,30 ευρώ για έξοδά της, στις 26 Νοεμβρίου του 2010.
Μπορεί το ποσό να μην είναι αστρονομικό, ωστόσο, για την πληρωμή των προσωπικών εξόδων της υφυπουργού από το τμήμα προμηθειών του υπουργείου χρειάστηκαν δεκαοχτώ διαφορετικές διατάξεις και προεδρικά διατάγματα.

Πρόκειται για την απόφαση Φ.312-4-4525, με ημερομηνία 2 Φεβρουαρίου. Το έγγραφο αναφέρεται στην έγκριση της συγκεκριμένης προμήθειας και τηρεί όλους τους γραφειοκρατικούς κανόνες, προκειμένου να πληρωθεί το ποσό στην Olympic Catering.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το έγγραφο αναφέρεται στην “έγκριση γενόμενης δαπάνης εξόδων χρησιμοποίησης της αίθουσας VIP του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, από την υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης”.Μετά την απαρίθμηση των διατάξεων, αναφέρεται: “Εγκρίνουμε τη γενόμενη δαπάνη των 29,30 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, του τιμολογίου της Olympic Catering, για κάλυψη εξόδων χρησιμοποίησης της VIP αίθουσας του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, στις 26/11/2010 από την υφυπουργό Εσωτερικών, Θ. Τζάκρη”.

Το έγγραφο, που συντάχθηκε από το τμήμα προμηθειών της αρμόδιας διοικητικής υποστήριξης του υπουργείου, καταλήγει, ότι η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ φέρει την υπογραφή του προϊσταμένου του τμήματος.

Ούτε για φτύσιμο δεν είσαι...


(ΕΘΝΟΣ, karxarias.blogspot.com, planet-greece.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.