Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Έκλεβε ΙΧ και τα πωλούσε για ανταλλακτικά

Ένας 65χρονος συνταξιούχος ήταν αδίστακτος κλέφτης αυτοκινήτων, τα οποία μάλιστα πωλούσε για...




ανταλλακτικά σε μάντρες αυτοκινήτων ή ακόμη και εκθέσεις!
Συγκεκριμένα, ο 65χρονος συνελήφθη στη Ραφήνα, χθες το μεσημέρι, τη στιγμή που είχε ληστέψει λίγο νωρίτερα ακόμη ένα αυτοκίνητο από το πάρκινγκ του προαστιακού σταθμού Παλλήνης.
Από τη προανάκριση-έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι ο 65χρονος μαζί  με συνεργό του που αναζητείται, προέβαιναν σε κλοπές Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων  τα οποία ήταν σταθμευμένα κοντά στους σταθμούς του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Παλλήνης, Παιανίας και Κορωπίου.

Στη συνέχεια διέθεταν τα κλεμμένα αυτοκίνητα σε ιδιοκτήτες συνεργείων ή εκθέσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων όπου αφού τα αποσυναρμολογούσαν τα χρησιμοποιούσαν ως ανταλλακτικά.

Μέχρι στιγμής εξιχνιάστηκαν 10 κλοπές Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, από τις περιοχές Παλλήνης, Κορωπίου, Παιανίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.