Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Μετατρέπουν σε πάρκινγκ την αυλή σχολείου στο Μενίδι!

Αναγνώστης του planet-greece, μας ενημερώνει για την απίστευτη απόφαση του δημάρχου να μετατρέψει την αυλή του σχολείου σε πάρκινγκ (!) για να λύσει το πρόβλημα στάθμευσης....




Πρωτοποριακές...πρωτοβουλίες αποφάσισε να πάρει ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος, ξεκινώντας να λύσει, όχι τα χιλιάδες προβλήματα που έχει ο πολύπαθος δήμος του, αλλά το πρόβλημα παρκαρίσματος των αυτοκινήτων των καταστηματαρχών και των πελατών τους.
Έτσι, αφού οι πέριξ δρόμοι δεν επαρκούν, μετατρέπουν σε πάρκινγκ την αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Σύμφωνα με την απόφασή τους η αυλή του εν λόγω Σχολείου από τις 5μ.μ και έως τις 12μ.μ θα μετατρέπετε σε πάρκινγκ αυτοκινήτων. Από ποιους σπουδαίους εγκεφάλους άραγε βγήκε αυτή η απόφαση? Έχουν καμιά σχέση οι άνθρωποι αυτοί με την καλλιέργεια πνεύματος και σώματος? 

Με ποιο δικαίωμα εξοστρακίζουν τα παιδιά από το περιφραγμένο αυτό χώρο και τα αναγκάζουν τις απογευματινές ώρες να παίζουν στους στενούς κι επικίνδυνους δρόμους του Μενιδίου?  Βασιζόμενοι στη μεταφορά αρμοδιοτήτων των σχολείων στο Δήμο, αντί να συντηρήσουν και να καλλωπίσουν τα υπάρχοντα Σχολεία, προσπαθούν να τα απαξιώσουν περισσότερο?

Σκέφτηκαν, άραγε, οι σοφοί τους εγκέφαλοι, ότι η μόλυνση του χώρου, αφενός από τα καυσαέρια και τα λάδια θα είναι μεγάλη, αλλά και από την άλλη βρωμερή συνήθεια των νεοελλήνων , αναφέρομαι στο φτύσιμο των πνευμονικών τους απόβλητων, πόσο επιζήμια θα είναι για την υγεία των μικρών μαθητών? Ξέρουν αυτοί οι σοφοί κάποιο παιδί που δε θα πέσει να χτυπήσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του?

Υπόσχονται πως θα απομακρύνουν μετά τις 12π.μ όλα τα αφημένα αυτοκίνητα με γερανό και πως θα καθαρίζουν το χώρο κάθε πρωί. Εδώ γελάνε!  Μια,δυο,τρεις φορές και μετά ξεχαστήκαμε! Από ελληνική δημόσια διοίκηση και μάλιστα στο Δήμο μας έχουμε πείρα οικτράν!

Περιμένουν οι γονείς να το αποδεχθούν αδιαμαρτύρητα? Περιμένουν να χειροκροτήσει ο Μενιδιάτικος λαός τη Σολομώντεια λύση τους και να τους αφήσει να διαχειρίζονται την ποιότητα ζωής των παιδιών του άνθρωποι επιπόλαιοι και απερίσκεπτοι ? Γιατί περί επιπολαιότητας κι απερισκεψίας πρόκειται. 

Γνωρίζει το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας τις αποφάσεις τους? Εγκρίνει αυτή τους την ενέργεια? Αν ναι, λυπούμαστε πολύ! Αυτό δεν είναι Υπουργείο, είναι κρεματόριο παιδιών! 
 
 
Για την υπογραφή
 
διαμαρτυρόμενη κηδεμόνας και δημότης του Δήμου Αχαρνών
 
(ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.