Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο της γαλακτοβιομηχανίας "ΔΩΔΩΝΗ"

Αυτό που δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά της εταιρείας, όταν υπάλληλοι της "ΔΩΔΩΝΗ" ήταν επιφορτισμένοι με την ασφάλεια του κτιρίου, έγινε τώρα που με εντολή προέδρου η φύλαξη ανατέθηκε σε ιδιωτική εταιρεία Security! Οι δράστες άρπαξαν το ποσό των...




20.000 ευρώ! Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του planet-greece, οι "ποντικοί" εισέβαλλαν από την πίσω ταράτσα του κτιρίου στο "τμήμα διαχείρισης" κι από εκεί παραβίασαν την πόρτα που οδηγεί στο λογιστήριο, όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο.
Για να μη γίνουν όμως αντιληπτοί από τα... σαΐνια ιδιωτικούς φύλακες, το έσυραν μέχρι το "τμήμα διαχείρισης" κι αφού το έκοψαν με τροχό, άρπαξαν τα 20.000 ευρώ, αφήνωντας ωστόσο (κι αυτό προκαλεί έκπληξη) δεκάδες επιταγές και σφραγίδες της εταιρείας!
Σύμφωνα με όσα αστυνομική πηγή ανέφερε στο planet-greece, η διάρρηξη πρέπει να έγινε στο διάστημα μεταξύ βράδυ Παρασκευής και ξημερώματα Σαββάτου.

Αλήθεια, ο κύριος Γκόντος (σ.σ. ο πρόεδρος της εταιρείας), που υποστήριζε ότι οι παλιοί υπάλληλοι της εταιρείας δεν ήταν ικανοί για τη φύλαξη του κτιρίου και έφερε την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, από 1η Φεβρουαρίου, τώρα, τι έχει να πει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.