Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Κυκλοφορούν ελεύθεροι εκατοντάδες δραπέτες

Οι περισσότεροι κάνουν χρήση του δικαιώματος της πενθήμερης άδειας, και πολλοί λίγοι είναι εκείνοι που καταφέρνουν να φύγουν "πηδώντας" από τον φράχτη. Ο αριθμός των κακοποιών που βρίσκονται έξω ανέρχεται στους...




685 δραπέτες!
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», οι 400 από αυτούς, δηλαδή ποσοστό 60% είναι Αλβανοί κακοποιοί οι οποίοι οι οποίοι συνεχίζουν ανενόχλητοι την δράση τους, στην Ελλάδα ή την Αλβανία.

Πηγές τις εφημερίδας, αποκαλύπτουν ότι από τα 685 άτομα που έχουν αποδράσει παραβιάζοντας τους όρους της άδειάς τους, ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης εκκρεμούν για 458 από αυτά. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης στη Γερμανία Έλληνα υπηκόου για αδικήματα που διέπραξε εκεί. Προέκυψε από την έρευνα ότι είχε νωρίτερα καταδικαστεί για σωρεία αδικημάτων στην Ελλάδα και είχε διαφύγει στο εξωτερικό μετά την παραβίαση πενθήμερης άδειας! Επιπλέον, από τα 458 εντάλματα σύλληψης, τα 163 (δηλαδή, το 36%) αφορούν Αλβανούς και τα υπόλοιπα Έλληνες ή άλλων εθνικοτήτων δραπέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.