Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Η μοναδική λύση για φθηνές συγκοινωνίες

Αφού η κυβέρνηση θέλει να πατάξει το φαινόμενο της λαθρεπιβίβασης σε μετρό, ηλεκτρικό και γενικότερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, γιατί δεν....




εφαρμόζει το σύστημα που έχουν υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια στο μετρό της Νέας Υόρκης, όπου για να μπορέσει να μπει κάποιος είτε έχει εισιτήριο είτε κάρτα, την περνάει από το μηχάνημα και γυρίζει η μπάρα; Εμείς, στο planet-greece, το είδαμε, σκεφτήκαμε και σας το προτείνουμε! Είδατε πόσο εύκολο είναι; Και χωρίς να υπάρχουν έλεγχοι (που συνεπάγονται επιπλέον προσλήψεις και επιβάρυνση του προϋπολογισμού) μέσα στα βαγόνια! Απλή είναι η λύση κύριε Ρέππα, χωρίς να ξεστομίζετε απειλές του τύπου "αν δεν πληρώσετε θα αυξήσουμε κι άλλο τα εισιτήρια". Να δούμε, τότε, πώς θα βρείτε τα λεφτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.