Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Δίωξη στην Θύρα 7

Άλλο ένα... χτύπημα του αναπληρωτή αθλητικού εισαγγελέα κ.Αντωνακάκη, καθώς άσκησε δίωξη κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός για ανακοίνωση της Θύρας 7, εναντίον του...



ΓΓΑ Π.Μπιτσαξή και ζητάει την εκδίκασή της την Πέμπτη.

Ο κ.Αντωνακάκης συνδέει άμεσα τον σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού με την ΠΑΕ και η υπόθεση θα εκδικαστεί την Πέμπτη, μαζί με την αντίστοιχη Μαρινάκη (για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ) την Πέμπτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κύριου Αντωνακάκη:
"Δεν προστάτευσε το κύρος και την αξιοπιστία του αθλήματος του ποδοσφαίρου ως είχε υποχρέωση, αλλά τουναντίον το δυσφήμισε προβαίνοντας δημόσια σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων δικαιοδοτικών οργάνων και δη του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, προκαλώντας έτσι στο φίλαθλο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου και προσέλευσης στα γήπεδα. Αφ' ετέρου δε, δεν τήρησε τους κανόνες του φιλάθλου πνεύματος και δεν συμμορφώθηκε με το Καταστατικό της ΕΠΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.