Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Και πάλι σε τροχιά ανόδου ο χρυσός

Ανέκαμψε από τα χαμηλά ημέρας η τιμή του χρυσού, καθώς οι ανησυχίες για τη δημοσιονομική κρίση στην Ευρωζώνη αλλά και οι συνεχιζόμενες αναταραχές στη Λιβύη διατήρησαν το αγοραστικό ενδιαφέρον. Ειδικότερα, η τιμή του...



συμβολαίου του χρυσού, παραδόσεως Ιουνίου ενισχύθηκε κατά 7,30 δολάρια ή 0,5% στα 1.424,80 δολάρια ανά ουγγιά στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Στη διάρκεια των συναλλαγών η τιμή του πολύτιμου μετάλλου βρέθηκε να ενισχύεται έως τα 1.431,70 δολάρια ανά ουγγιά, για να αρχίσει να υποχωρεί στη συνέχεια και να φτάσει στο χαμηλό ημέρας των 1.413,10 δολαρίων προτού ανακάμψει εκ νέου.

Στα υπόλοιπα μέταλλα, το ασήμι Μαΐου ενισχύθηκε κατά 52 σεντς στα 37,51 δολ. ανά ουγγιά. Το παλλάδιο Ιουνίου κέρδισε 5,05 δολάρια στα 758 δολάρια ανά ουγγιά και η πλατίνα Ιουλίου πρόσθεσε 32,60 δολάρια στα 1.776,70 δολάρια ανά ουγγιά.

Στο μεταξύ, ο χαλκός Μαΐου υποχώρησε στα 4,2725 δολάρια η λίβρα.


πηγή: capital.gr


Πηγή:www.capital.gr


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.