Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Πού πήγαν οι "μαυρούλες της Θεάτρου";

Σε παρωδία εξελίχθηκε η επιχείρηση επαναπατρισμού των αλλοδαπών με πτήση τάρτερ, το πρωί, από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Κι αυτό γιατί...




οι 70 λαθρομετανάστες που απογειώθηκαν με πτήση τσάρτερ για τον Άγιο Δομίνικο, δεν ήταν εθελοντές, που τους δίνουν και 300 ευρώ βοήθημα,  αλλά συλληφθέντες από τα κυκλώματα της οδού Θεάτρου και Σωκράτους, πίσω από την Βαρβάκειο Αγορά! Οι "γνωστές μαυρούλες" μπήκαν στο αεροπλάνο και τις στείλαμε σπίτι!

Κι εκεί που ετοιμάζονταν περιχαρείς, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. να κάνουν δηλώσεις επί του θέματος, πέφτει ένα τηλεφώνημα που τους κόβει το γέλιο. Τους είπαν από την πρεσβεία του Αγίου Δομίνικου ότι "άλλοι 300 λαθρομετανάστες βρίσκονται στα παράλια της Τουρκίας. Προσέξτε τι θα κάνετε και πώς θα το χειριστείτε το θέμα γιατί θα μπουν στην Ελλάδα".

Μην απορήσετε εάν δεν το δείτε το θέμα να παίζει στα δελτία ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.