Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Οι απεργοστάστες...

Ιδού μερικοί από τους "μεγαλοδημοσιογράφους" κατόχους ή διευθυντές blogs ή sites που υποτίθεται ότι μάχονται για το καλό των εργαζομένων, που δε σεβάστηκαν στιγμή, όμως, τον αγώνα χιλιάδων δημοσιογράφων, τεχνικών ή διοικητικών υπαλλήλων στα...




Μέσα Ενημέρωσης, που επί 4 ημέρες απεργούσαν. Τολμούσαν μάλιστα, όπως ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιάννης Παπαγιάννης, να ασκήσουν και κριτική εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων στην ΕΣΗΕΑ αλλά και το Διασωματικό. Διαστρευλώνοντας την αλήθεια, χωρίς όχι να περάσουν έστω από την ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή αλλά ούτε καν να ρωτήσουν τι έγινε εκείνη την ημέρα. Αυτά είναι μερικά από τα sites και τα blogs που "έσπασαν" την απεργία, μεταδίδοντας ΚΑΝΟΝΙΚΑ ειδήσεις. Τόσο σέβονται τους αγώνες.

Μήπως πρέπει η ΕΣΗΕΑ να συνεδριάσει και να τους διαγράψει;

Αυτά είναι μερικά από τα sites και τα blogs των "μεγαλοδημοσιογράφων" που λειτούργησαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.