Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Μίνι επιχειρήσεις - σκούπα στο κέντρο της Αθήνας

Αν και μικρής έκτασης κλίμακας, είναι τουλάχιστον καλοδεχούμενες οι επιχειρήσεις που από το πρωί βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας για...




την πάταξη του παρεμπόριου, της πορνείας, του εμπορίου ναρκωτικών και άλλων μορφών εγκληματικής δράσης, όπως επίσης και τη σύλληψη λαθρομεταναστών.

Στις επιχειρήσεις συμμετέχει μεγάλος αριθμός αστυνομικών από τις Διευθύνσεις Ασφαλείας, Αλλοδαπών, αμεσης Δράσης, Τροχαίας και Αστυνομίας Αθηνών.

Βέβαια, οι επιχειρήσεις αυτές θα πρέπει να έχουν συνέχεια, με ταυτόχρονη λήψη γενναίων αποφάσεων από την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και την κυβέρνηση ώστε το κέντρο να αποκτήσει ξαναά την χαμένη του αίγλη. Η Αθήνα είναι η μοναδική χώρα σε όλη την Ευρώπη, που το κέντρο είναι η πιο υποβαθμισμένη περιοχή της πόλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.