Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάσημες ελληνίδες στα δίχτυα της πορνείας

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του planet-greece /No3

Διάσημες ελληνίδες της εγχώριας Show Biz, μπλεγμένες στα δίχτυα της πορνείας. Η έρευνα του planet-greece, που θα προκαλέσει αίσθηση και θα ταράξει για τα καλά τον χώρο του εγχώριου κόσμου του θεάματος...


Διαβάστε τα ονόματα των διάσημων ελληνίδων



Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα προβεβλημένες ελληνίδες.

Η πρώτη είναι η Νικολέττα Ρωμανού, μοντέλο που συμμετείχε στα καλλιστεία Playboy 2010. Φέρεται να έχει καταχωρίσει αγγελία σε γνωστό εγχώριο site κοινωνικής δικτύωσης και γνωριμιών. Στην αγγελία η ίδια δηλώνει πρόθυμη για όλα! Δείτε την αγγελία ΕΔΩ.



Η δεύτερη είναι η γνωστή transexual, Εύα Κουμαριανού, η οποία μάλιστα έγραφε και το κινητό της τηλέφωνο. Δείτε την αγγελία ΕΔΩ.










Βέβαια, κρατάμε και μία επιφύλαξη οι δύο γυναίκες να μην γνωρίζουν το παραμικρό. Ωστόσο, να σημειώσουμε ότι μία γρήγορη περιήγηση στο συγκεκριμένο site μας έδειξε πολλές καταχωρήσεις των δύο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα,, ακόμη και δύο φορές σε έναν μήνα!

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΕΚΕΝ,ΓΛΑΣΤΡΕΣ,ΣΥΝΟΔΟΙ,ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΒΙΖΙΤΕΣ?ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΕΝΕΨΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΟΡΤΟΔΑΝΕΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ Η ΠΕΛΕΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ,ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΛΕΣ,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΔΙΟΤΙ Ο ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΥΧΤΟΚΑΜΑΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι μούφα οι αγγελίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.