Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Συλλήψεις για κατασκοπεία στη Θράκη;

Η είδηση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, κι όσο κι αν προσπάθησαν οι συνεργάτες του planet-greece, ήταν εξαιρετικά δύσκολη έστω η διασταύρωσή της. Ωστόσο...




πηγές από την Ροδόπη, αναφέρουν ότι κατά την διάρκεια εφόδου αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών σε σπίτι βρέθηκαν μπρος σε μια μεγάλη έκπληξη, όταν ξεκίνησαν να ρωτούν τους δύο νεαρούς άνδρες. Στα κινητά τους τηλέφωνα, εντοπίσαν πληθώρα φωτογραφιών από στρατιωτικές εγκαταστάσεις τόσο στη Θράκη όσο και στη Χαλκιδική. Φωτογραφίες, την ύπαρξη των οποίων δεν μπορούσαν επ' ουδενί να δικαιολογήσουν.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν και φωτογραφίες των "γκρίζων λύκων" αλλά και εθνικιστικού περιεχομένου φωτογραφίες για την "απελευθέρωση της κατεχόμενης από την Ελλάδα, Δυτικής Θράκης"!!!

'Ηδη στις έρευνες υπάρχει εμπλοκή και από αρμόδιο κλιμάκιο της ΕΥΠ. Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει περισσότερο όλους όσοι εμπλέκονται στις έρευνες και την προανάκριση είναι η στάση που έχουν κρατήσει οι δύο νεαροί, οι οποίοι κρίνονται ως... λαλίστατοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.