Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΣΟΚ: Πέταξαν από το φορτηγό λαθρομετανάστη στο δρόμο

Αδίστακτο κύκλωμα δουλεμπόρων, στην Αλεξανδρούπολη, δε δίστασε νε πετάξει στον δρόμο, μπροστά σε περιπολικό που τους ακολουθούσε, 17χρονο Πακιστανό, για να μπορέσουν να ξεφύγουν...




Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, από το Τμήμα Αλλοδαπών, οι δουλέμποροι ισχυρίζονται ότι ο 17χρονος πήδηξε μόνος τους, ενω το φορτηγό βρισκόταν εν κινήσει, για να διαφύγει της σύλληψης. Ο άτυχος νέος από το Πακιστάν, νοσηλεύεται στην κρατική ορθοπεδική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, με βαριά κατάγματα στη λεκάνη και στο ισχίο.

Εν τω μεταξύ άλλοι δύο λαθρομετανάστες νοσηλεύονται με κρυοπαγήματα στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Υπέστησαν κρυοπαγήματα στην προσπάθειά τους να διασχίσουν κολυμπώντας τον ποταμό Έβρο,  κατόπιν προτροπής τούρκων δουλεμπόρων, στους οποίους κατέβαλαν νωρίτερα από 2.500 δολάρια! Η κατάσταση της υγείας τους, πάντως, δεν είναι σοβαρή και σύντομα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο, και θα οδηγηθούν σε χώρο κράτησης λαθρομεταναστών, απ' όπου προβλέπεται να ακολουθηθεί η διαδικασία της απέλασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.