Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Εντολή Μπιρμπίλη για διαφήμιση 300.000 ευρώ για... το τίποτα!

Έγγραφο με τις δαπάνες, που ενέκρινε η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, για διαφήμιση θεμάτων που άπτονται του υπουργείου της βλέπει το φως της δημοσιότητας...

Δείτε το έγγραφο



Στο έγγραφο, που αναρτήθηκε στο "opengov", διακρίνονται έξοδα ύψους 63.346,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για την μετάδοση ραδιοφωνικού μηνύματος στο πλαίσιο του έργου «Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για περιβαλλοντικά θέματα και για θέματα εφαρμογής των πολιτικών του ΥΠΕΚΑ και 229.879,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, για δημοσιεύσεις σε έντυπα ΜΜΕ, για «την ευαισθητοποίηση του κοινού και φορέων, σχετικά με τις χρήσεις γης σε περιοχές ιδιαίτερου φυσικού περιβάλλοντος»!!!

Την ίδια ώρα, όπως τονίζει το star.gr, το υπουργείο Παιδείας κάνει περικοπές από τις πανελλαδικές εξετάσεις των ΑμΕΑ και οι μισθοί μετά βίας φτάνουν για κάποιους τα 500 ευρώ, η κ. Μπιρμπίλη χαλάει 300.000 ευρώ για ναευαισθητοποιήσει το κοινό στην πράσινη ανάπτυξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.