Τρίτη 3 Μαΐου 2011

850 πρώην βουλευτές αξιώνουν αποζημιώσεις δεκάδων εκατομμυρίων αναδρομικά

Τη στιγμή που οι πολίτες αυτής της χώρας ΠΕΙΝΑΝΕ, 850 πρώην βουλευτές, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, υπέγραψαν υπέρ της εκδίκασης της υπόθεσης, με την οποία αξιώνουν από το ελληνικό δημόσιο, ως αναδρομικά, το ιλιγγιώδες ποσό των...




80 εκατ. ευρώ! Το θέμα ανέδειξε η Αντιπρόεδρος του β' τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Φλωρεντία Καλδή.

Οι βουλευτές αξιώνουν τα αναδρομικά επικαλούμενοι τη ρύθμιση που ισχύει για τους δικαστές (2003-2007). Όπως επίσης είπε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες. Αυτοί που τα ζητούν με τη ρύθμιση των Δικαστών, οι άλλοι που δεν μπήκαν στη ρύθμιση και τα ζητούν με όλες τις προσαυξήσεις και η τρίτη κατηγορία από το 2008 και εντεύθεν. Σε ερώτηση αν έχει βγει απόφαση, η κυρία Καλδή απάντησε θετικά και εξήγησε πως έχει βγει απόφαση αλλά επέστρεψε το θέμα προς νέα διευκρίνιση στην Ολομέλειας προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα δικαιούνται μετά την απόφαση της βουλής ότι αποποιείται των αναδρομικών των βουλευτών. Στο σημείο αυτό παρενέβη ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης ο οποίος θύμισε πως ήδη η Βουλή έχει αποφασίσει σε ότι αφορά τις αναδρομικές αυξήσεις στις αποδοχές των βουλευτών, να μην ισχύσει για Βουλευτές.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι βουλευτές είναι οι ΜΟΝΟΙ Έλληνες που έχουν δικαίωμα είσπραξης δύο συντάξεων! Μία από τη δουλειά τους και μία από το ελληνικό κοινοβούλιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.