Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Έκλεισαν γνωστά μπαρ του Κολωνακίου

Λουκέτο σε δύο πολύ γνωστά μπαρ του Κολωνακίου. Το Rock 'n' Roll όπως και το Central, κατέβασαν ρολά. Τέλος εποχής, αναφώνησαν πολλοί από τους διάσημους θαμώνες. Πώς όμως οδηγήθηκαν στο λουκέτο; Δεν ήταν μόνο η κρίση που τους είχε "τσακίσει". Το οριστικό χτύπημα ήταν...




η απαίτηση των ιδιοκτητών των κτιρίων να γίνει αύξηση των ενοικίων! Πόσο ζητούσε; Πληροφορίες του planet-greece, που βέβαια δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθούν, κάνουν λόγο για αύξηση του ενοικίου στα 20.000 ευρώ για το Rock 'n' Roll, από 16.000 που πλήρωναν μέχρι πρότινος, και στα 30.000 ευρώ, από 27.000 που ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό για το Central!

Είτε ισχύουν αυτά τα... εξωπραγματικά νούμερα, είτε όχι, το θέμα είναι ότι δύο από τα μπαρ - ορόσημα του Κολωνακίου, δεν άντεξαν την οικονομική πίεση και αναγκάστηκαν να βάλουν λουκέτο. Πάντως οι φήμες κάνουν λόγο ότι σύντομα θα ξανανοίξουν, σε κάποια άλλη γειτονιά της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.