Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ξένοι κροίσοι επενδύουν σε ελληνικά ακίνητα

Στο μικροσκόπιο ξένων επενδυτών έχουν μπει τα ελληνικά ακίνητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, στα περισσότερα μεσιτικά γραφεία επικρατεί πυρετός διαβουλεύσεων καθώς Ευρωπαίοι, Ρώσοι και Σαουδάραβες...
Έρευνα του planet-greece

αναζητούν οικονομικά ακίνητα προκειμένου να στεγάσουν την επιχείρηση τους ή ακόμη και την δεύτερη κατοικία τους. Τρανό παράδειγμα η αγορά αυτού του κτιρίου στην Ερμού από ισπανική αλυσίδα ρούχων που από 22 εκατομ. ευρώ πουλήθηκε με ελάχιστες διαπραγματεύσεις στα 13 εκατ. προκειμένου να γίνει εμπορικό κέντρο της διεθνούς φίρμας ρούχων "MANGO".


Οι ξένοι επενδυτές περιμένουν την καλή ευκαιρία. Αφού είναι πρόθυμοι να προσφέρουν ζεστό χρήμα στην ελληνική αγορά εφόσον οι τιμές είναι λογικές, συμφέρουσες και μονό για αγορά. Μάλιστα αυτή τη στιγμή οι τιμές έχουν μειωθεί κατά 15%,ενω με παζάρια μπορεί να φτάσουν και 30% κάτω της αρχικής τιμής ειδικά στα διαμερίσματα...

Νεόδμητα διαμερίσματα [120τ.μ] στα βόρεια και βορειοανατολικά προάστια πωλούνται και με 15% έκπτωση. Μεζονέτες καινούργιες και παλιές σε όλη την Αττική έχουν μειωθεί έως και 20%,ενω μονοκατοικίες ακόμη και σε περιοχές-  φιλέτα μπορούν να πέσουν έως και 25% από την ζητούμενη τιμή.

Πριν από λίγους μήνες μεγάλα ονόματα στο χώρο ένδυσης και υπόδησης αγόρασαν κτίρια στο κέντρο της Αθήνας σε τιμές αρκετά χαμηλές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.