Τρίτη 3 Μαΐου 2011

"Πόλεμος" Περιφέρειας - ΕΘΕΛ με θύματα τους επιβάτες, για το... αυθαίρετο αμαξοστάσιο!

Παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια , εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ και 3 υπάλληλοι της πολεοδομίας της περιφέρειας Αττικής που πήγαν να σφραγίζουν το αμαξοστάσιο στα Άνω Λιόσια.Οι υπάλληλοι της Περιφέρειας είχαν εντολή να κάνουν έλεγχο για πολεοδομικές παραβάσεις στο αμαξοστάσιο...


έπειτα από καταγγελίες όπως είπαν.

Στο συγκεκριμένο αμαξοστάσιο υπάρχουν πολεοδομικές παραβάσεις τις οποίες προσπαθεί να ρυθμίσει η ΕΘΕΛ.Είναι ένα απο τα αμαξοστάσια που προμηθεύουν φυσικό αέριο τα λεωφορεία και λειτούργησε λίγο πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες. Οι υπάλληλοι της περιφέρειας σφράγισαν αρχικά τις εγκαταστάσεις , μόλις όμως το είδαν αυτό οι εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ έσπασαν τις σφραγίδες προκειμένου να λειτουργήσει και πάλι το αμαξοστάσιο ,να βγούν στο δρόμο τα λεωφορεία και να ανεφοδιαστούν με φυσικό αέριο.

Οι υπάλληλοι της περιφέρειας αντέδρασαν και λίγο έλειψε να τους λιντσάρουν οι εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ. Χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να αποφευχθούν πιο σοβαρά επεισόδια. Φυσικά όλη αυτή την ώρα οι επιβάτες περίμεναν στις στάσεις.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ πάντως με ανακοίνωσή τους ζητούν από τον περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό ,εαν θέλει να ασχοληθεί με τα αυθαίρετα, να ξεκινήσει από τις βίλλες. Φαίνεται πάντως πως πίσω από αυτή την ιστορία κρύβονται κάποια συμφέροντα που θέλουν να κλείσει το αμαξοστάσιο για να λειτουργήσει άλλο σε διαφορετικό σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.