Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΦΡΙΚΗ: Τον έσφαξαν ενώ συνόδευε την έγκυο σύζυγό του, για μια βιντεοκάμερα

Τη στιγμή που η ΓΑΔΑ έχει το... θράσος να λέει ότι κάνει συνεχείς επιχειρήσεις - σκούπα στο κέντρο της Αθήνας, ήρθε μία εν ψυχρώ δολοφονία ενός 44χρονου Έλληνα, πάνω στην πλατεία Ομονοίας, ενώ πήγαινε με τη γυναίκα του στο μαιευτήριο...




Όλα συνέβησαν στις 5.00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος άνδρας έκανε το λάθος να στο αυτοκίνητο κρατώντας μία κάμερα στο χέρι.Συνόδευε την έγκυο σύζυγό του. Πήγαιναν στο μαιευτήριο προκειμένου να γεννήσει και είχε μαζί του την κάμερα προκειμένου να απαθανατίσει το μοναδικό γεγονός.

Τη στιγμή που κατευθύνονταν προς το πάρκινγκ, όπου είχαν το αυτοκίνητό τους, τρεις αλλοδαποί, αγνώστων λοιπόν στοιχείων, απείλησαν τον άνδρα με ένα μαχαίρι, προκειμένου να του αρπάξουν την κάμερα. Όταν εκείνος αρνήθηκε να τη δώσει, ο ένας εκ των δραστών δε δίστασε να τον μαχαιρώσει, αφήνοντάς τον νεκρό στο δρόμο. Το τραγικό γεγονός συνέβη στην οδό Γ'Σεπτεμβρίου 57, στη συμβολή με την οδό Ηπείρου, ελάχιστα μέτρα από την Ομόνοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.