Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Αγωγές κατά της ΕΠΟ και της διοίκησης του ΟΑΚΑ από την ΕΡΤ

Με αγωγές, η δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσε πώς θα αξιώσει αποζημιώσεις από την ΕΠΟ και την διοίκηση του ΟΑΚΑ για τις ζημιές που υπέστη ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός της από χούλιγκανς αλλά και το ότι κινδύνεψαν οι ζωές των...




εργαζομένων της.
Όπως αναφέρει η διοίκησης της ΕΡΤ στην ανακοίνωσή της, «τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο εξέθεσαν σε κίνδυνο και τους εργαζόμενους (δημοσιογράφους και τεχνικούς) της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που κάλυπταν τον αγώνα, ενώ καταστράφηκε τεχνικός εξοπλισμός των τηλεοπτικών συνεργείων».
Εκφράζει επίσης τη λύπη της για «το θλιβερό θέαμα που παρακολούθησαν από τις τηλεοράσεις τους οι Έλληνες πολίτες» και συμπληρώνει ότι «η δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι αρωγός του αθλητισμού, ωστόσο είναι αντίθετη, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, σε πράξεις βίας που προσβάλλουν τη νομιμότητα και το φίλαθλο πνεύμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.