Τρίτη 24 Μαΐου 2011

"Εξαφανίστηκε" το κάλεσμα για διαμαρτυρία στο Σύνταγμα μέσω Facebook!

Τις τελευταίες ώρες έπαιζε συνεχώς στο προφίλ χιλιάδων Ελλήνων χρηστών του facebook η ανάρτηση για μαζική - αυθόρμητη συγκέντρωση των πολιτών στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα. Και ξαφνικά...




η ανάρτηση εξαφανίστηκε ως "δια μαγείας" από το προφίλ στο σύνολο των χρηστών του facebook που την φιλοξενούσαν! Μάλιστα χάθηκαν κι εκατομμύρια σχόλια που ακολουθούσαν την εκάστοτε ανάρτηση! Ήδη πολλοί έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται, πώς και γιατί έγινε αυτό;

Η αυθόρμητη πρωτοβουλία ανήκε σε πολίτες που μη θέλοντας κανένα κόμμα ή ιδεολογία ή εργατοπατέρα να τους "καπελώνει" αποφάσισαν να απευθύνουν αυθόρμητο κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες τους. Χωρίς συνθήματα, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς κάτι συγκεκριμένο... απλά ένα κάλεσμα... κι όπως πήγαινε!

Αρκετοί είναι οι χρήστες που πλέον στο προφίλ τους κάνουν λόγο για "παρέμβαση εκ των άνωθεν"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.