Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ν. Φωτόπουλος: Ο Πασόκος που 33χρόνια... παίζει με τους διακόπτες της ΔΕΗ


Είναι βαμμένος Πασόκος μέχρι το κόκκαλο και δε διστάζει να το διατυμπανίζει. Ο Νίκος Φωτόπουλος, ο άνθρωπος που 33 χρόνια τώρα "παίζει" με τους διακόπτες της ΔΕΗ, συνεχίζει με την στάση του να ταλαιπωρεί τους πολίτες της χώρας, μπρος στις δικές του προσωπικές επιδιώξεις...




Στους "όψιμους" Πασοκους "τα έχωσε" απο τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος. "Εγώ είμαι 33 χρόνια μέλος του κόμματος, δεν πρόκειται να φύγω. Άλλοι πρέπει να φύγουν, οι νεοπασοκοι που νομίζουν οτι το... ΠΑΚ είναι τύπος μπαταρίας!". Κατά τα άλλα, ο κ. Φωτόπουλος ανακοίνωσε οτι οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ θα προχωρήσουν σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, εφόσον στο Μεσοπρόθεσμα Πρόγραμμα, που θα καταθέσει η κυβέρνηση στη Βουλή, περιλαμβάνεται και η περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ.

"Η περαιτέρω μετοχοποίηση θα σημάνει και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και το αποτέλεσμα θα είναι να διπλασιαστεί ή να τριπλασιαστεί η τιμή της κιλοβατώρας" τόνισε ο κ. Φωτόπουλος. Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση για αφερεγγυότητα, σχετικά με τα όσα λέει περί διατηρήσεως του δημόσιου ελέγχου και σημείωσε ότι είναι «λόγια του αέρα», προκειμένου να αποκοιμηθούν οι εργαζόμενοι.

Πληροφορίες που φέρουν τον αρχισυνδικαλιστή της ΔΕΗ να έχει εκμυστηρευτεί σε "δικούς του" ό,τι ο λόγος για τον οποίον κάνει τις διακοπές ρεύματος είναι για να διατηρήσει το δικό του... ρεύμα επιρροής στις τάξεις των εργαζομένων, δεδομένου ότι ο ίδιος θεωρεί ότι η υπόθεση είναι χαμένο παιχνίδι, ελέγχονται ως αναληθείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.