Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Τουλάχιστον 50 χρόνια πίσω η Ελλάδα από σήμερα ,με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.Με χειροκροτήματα δέχτηκε την είδηση η Μέρκελ.

Όσα κατακτήθηκαν μέσα σε 50 χρόνια με τους αγώνες και το αίμα των εργαζομένων,χάθηκαν σε μία ώρα .Τόσο χρειάστηκε να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο από 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και μια βουλευτή της ΝΔ..Όλοι οι Έλληνες από σήμερα γινόμαστε οι ζητιάνοι της Ευρώπης...


Οι πολιτικοί και ιδιαίτερα αυτοί του ΠΑΣΟΚ μας ξεπούλησαν.Ήδη πάντως στην Κρήτη οι βουλευτές που ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο κηρύχθηκαν από τους κατοίκους ως ανεπιθύμητα πρόσωπα.Αν σας λέει κάτι,η Μέρκελ μόλις το πληροφορήθηκε το ανακοίνωσε στοΓερμανικό κοινοβούλιο και οι βουλευτές της ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.Φυσικά,γιατί αυτοί μας δανίζουν με 5,7% επιτόκι,ουσιαστικά αέρα,αφού αυτά τα λεφτά δεν τα βέπουμε εμείς.Πάνε απ'ευθείας για να δοθούν οι ληστρικοί τόκοι δανεισμού μας.Ενώ εμείς χάνουμε πλέον σχεδόν τα πάντα.Τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν στη φτώχεια.Η εποχή που οι Έλληνες έφευγαν μετανάστες στο εξωτερικό για ένα καλύτερο αύριο, σύντομα θα επανέλθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.