Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Προβλήματα στις πτήσεις την Τρίτη και την Τετάρτη.

Οι ένωση ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισε να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη και την  Τετάρτη ,με 4ωρες στάσεις εργασίας.Έτσι εκτός από τις έκτακτες πτήσεις...


δεν γίνει καμμία άλλη μεταξύ 8 το πρωί με 12 το μεσημερί και μεταξυ 6 το απόγευμα με 10 βράδυ και τις δυο ημέρες των κινητοποιήσεων.Να θυμήσουμε πως οι ελεγκτές είχαν αναστείλει στην προηγούμενη 24ωρη κινητοποίηση της ΓΣΕΕ την 24ωρη απεργία τους προκειμένου να μην πληγεί ο τουρισμός μας.Αυτή τη φορά όμως, όπως λένε, το πράγμα έχει φτάσει στοαπροχώρητο.Έτσι αποφάσισαν να βρουν μια μέση λύση ώστε και να νατιδράσουν στα σχέδια της κυβέρνησης για συρίκνωση του εισοδήματός τους αλλά και να μην πλήξουν όσο γίνετε τον τουρισμό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.