Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Αστυνομικοί "αγκαλιά" με αναρχικούς! [ΒΙΝΤΕΟ]

Ορίστε ποιοι είναι αυτοί που δημιουργούν τα επεισόδια. Οι δοσίλογοι οι αναρχικοί. Οι μεγαλύτεροι φασίστες και ρουφιάνοι του συστήματος...


Κουκουλοφόροι την ώρα των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, συνεργάζονται με άνδρες των… ΜΑΤ!

Μάλιστα ένας από τους κουκουλοφόρους, χτυπά φιλικά στον ώμο έναν εκ των αστυνομικών, ενώ όπως θα παρακολουθήσετε κι εσείς, συνομιλούν μεταξύ τους και στη συνέχεια απομακρύνονται από το σημείο.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής ζήτησε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Ελευθέριο Οικονόμου, την άμεση και εξονυχιστική έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση, απόψε, της υπόθεσης.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ παράλληλα διατάχθηκε και η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.


Κουκουλοφόροι και αστυνομικοί στο Σύνταγμα by fon1972

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.