Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μαραθώνα, η ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ ανακοίνωσε πως ...


συνολικά  στις τρεις περιοχές υποβλήθηκαν 2.956 αντιρρήσεις, που αφορούν έκταση 21.216 στρεμμάτων. Από το σύνολο των αντιρρήσεων το 1/3 υποβλήθηκε ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής υποβολής αντιρρήσεων (986 αντιρρήσεις) και οι υπόλοιπες στο Γραφείο Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικών Χαρτών. Ογδόντα (80) αντιρρήσεις υποβλήθηκαν από πρόσωπα που δήλωσαν κάτοικοι εξωτερικού.
Επίσης, υποβλήθηκαν συνολικά 25 αντιρρήσεις, που αφορούν έκταση 15 στρεμμάτων με αιτίαση ότι οι εκτάσεις αυτές έχουν παραλειφθεί να χαρακτηριστούν δασικές, ενώ είναι.
Οι αντιρρήσεις που υποβλήθηκαν θα παραδοθούν το επόμενο διάστημα από την Κτηματολόγιο Α.Ε. στην αρμόδια Διεύθυνση Δασών Ανατολικής Αττικής, όπως και οι περιοχές για τις οποίες δεν υποβλήθηκαν αντιρρήσεις, προκειμένου να κυρωθεί ο Δασικός Χάρτης.





Για τον επιτυχημένο σχεδιασμό και υλοποίηση ενός ακόμα πρωτότυπου έργου και την άρτια εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κτηματολόγιο Α.Ε. εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο προσωπικό που ασχολήθηκε με τη διαδικασία ανάρτησης των Δασικών Χαρτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.