Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ο Μπεγλίτης τράβηξε το αυτί του Πάγκαλου.

Μετά το νέο παραλήρημα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου , στο οποίο είπε το απίστευτο,ότι θα βγουν τα τανκς να προστατεύσουν τις τράπεζες σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή ,ο υπουργός εθνικής άμυνας Πάνος Μπεγλίτης ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.Όχι γιατί τα τανκς...


 έχουν ξεμείνει από καύσιμα - όπως ακούγεται- αλλά γιατί άλλος είναι ο ρόλος του στρατού.Ο υπουργός εθνικής άμυνας μιλώντας στον Σκάι είπε:"Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους συναδέλφους από κάθε κόμμα να μην εμπλέκουν με δήλωση οποιασδήποτε μορφής το στράτευμα στην εσωτερική και κοινωνική ζωή. Οι Ένοπλες Δυνάμεις, καμία σχέση με την εσωτερική ασφάλεια δεν έχουν, έχουν με την εξωτερική ασφάλεια. Οφείλουμε όλοι να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί με το ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων και να μην εξοικειώνουμε την κοινωνία σε ρόλους διαφορετικούς από αυτούς που έχει τάξει το Σύνταγμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.