Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Συμφώνησαν οι Γερμανικές τράπεζες για παράταση αποπληρωμής χρέους,αλλά όχι λόγω μεσοπρόθεσμου.

Συμφώνησαν οι Γερμανικές τράπεζες με την κυβέρνσησή τους να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό πακέτο διάσωσης των ιδιωτών υπέρ της Ελλάδας.Μην νομίζετε ότι το έκαναν επειδή ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο.Θα το έκαναν έτσι και αλλιώς.Και για να καταλάβετε...


τι εννοούμε.Εσείς εαν σας χρωστούσαν χρήματα κα μάλιστα αέρα,τους τόκους μόνο και βλέπατε πως υπάρχουν δύο επιλογές.Η μία να σας πει αυτός που σας χρωστάει,"κοίτα φίλε,μου δάνεισες 100 και δεν βγαίνω να σου δώσω πίσω 160 σε 2 χρόνια.Θα σου δώσω 120".Και η άλλη "κοίτα φίλε μου δάνεισες 100,δεν μπορώ να σου δώσω πίσω σε δύο χρόνια 160 αλλά μπορώ σε 6 και σε όλο αυτό το διάστημα θα ξαναδανείζομαι από εσένα με το ίδιο επιτόκιο και θα σε ξεπληρώνω σιγά σιγά".Τι ααπό τα δυο θα επιλέγατε;
Έτσι και οι Γερμανικές τράπεζες συμφώνησαν να βοηθήσουν και να μετακυλήσουν τα Ελληνικά ομόλογα που λήγουν μέχρι το 2020 ,για εξόφληση αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.