Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Τα “παιδιά του Αβέρωφ”


Στη συνάντηση του Γιώργου Καρατζαφέρη με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, η σημειολογία από τις ιστορικές μνήμες περίσσευε...



Κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αμφότεροι, επί σειρά ετών, και μάλιστα σε εξαιρετικά δύσκολες εποχές, τότε που η πόλωση κυριαρχούσε στον δημόσιο βίο. Σήμερα, ο ένας έχει ακολουθήσει τη δική του, αυτόνομη διαδρομή, καταφέρνοντας να φέρει τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό σε μια σταθερή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, ενώ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος κέρδισε τον Δήμο Πειραιά, ενώ στάθηκε στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά.


«Με τον αξιότιμο Δήμαρχο του Πειραιά συνδεόμεθα πολλά χρόνια. Είμαστε και οι δυο ‘’παιδιά’’ του Ευάγγελου Αβέρωφ. Δίνει τον αγώνα για να ξαναχτίσει τον Πειραιά, και είμαι στο πλευρό του», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος από την πλευρά του, καλωσόρισε την πολιτική στήριξη που του παρείχε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, στο περιθώριο της σύγκρουσής του με την Κυβέρνηση για τις διεκδικήσεις του Δήμου Πειραιά.

πηγή: statesmen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.